Mooiste ligging

Wat vindt u op onze camping

Kampeerterrein Buitenduin heeft verschillende faciliteiten waarvan we er een aantal hieronder zullen benoemen.
Wilt u al helemaal in de stemming komen en ook de omgeving verkennen? Download dan de  Camping Comfort app, hier vindt u alle informatie.

Wastafels voorzien van warm en koud water en een stopcontact..

Toiletgebouw

Het grote toiletgebouw is in de winter van 2020-2021 volledig gerenoveerd en opnieuw duurzaam ingericht. In de nieuwe inrichting is rekening gehouden met de COVID-19 eisen waardoor zoveel mogelijk kranen op een sensor werken. De toiletten zijn uitgevoerd met het ‘stank zonder stinken’ afzuigsysteem.
Alle wastafels zijn voorzien van warm en koud water en een stopcontact.
Er zijn 2 familie doucheruimtes waarvan 1 met een babybadje en aankleedkussen en beide met een hoge en lage douchekop. Douches zijn gratis werken met een sensor die de resterende tijd aangeeft.
Voor de kinderen is er kindertoilet en ook een wastafel op de kinderhoogte.
Gasten met een lichte lichamelijke beperking kunnen gebruikmaken van een extra brede toiletruimte met beugels en indien noodzakelijk van één van de familiedoucheruimtes waar een beugel of douchekruk past.

Het warm water voor de douches wordt verwarmd door de zonnepanelen op het dak en de elektra wordt door de PV-panelen op het dak opgewekt. Deze gezamenlijke panelen zorgen ervoor dat het toiletgebouw bijna energie neutraal is.

Elke dag verse broodjes van Echte Bakker Mol in Schoorl, bestel de broodjes dagelijks via onze Camping Comfort app.

Dagelijks vers brood

Elke dag wordt er vers brood bezorgt op de camping van Echte Bakker Mol in Schoorl. Wilt u ontbijten met super verse broodjes, croissants of gewoon een snee volkoren of wit brood bestel dan voor 20:00 uur via de app.
Het is ook mogelijk om gebak en heerlijke koeken te laten bezorgen. Heerlijk bij de koffie of onderweg tijdens wandeling of fietstocht.
U kunt alles via de Camping Comfort app bestellen en vanaf 8:30 uur tot 10:00 uur afhalen bij de receptie

Ola ijs

Verpakt ijs

Bij Restaurant TIB wordt verpakt ijs verkocht van Ola. Van een waterijsje tot en met de heerlijke klassieke hoorn met aardbeien of chocolade smaak. Prijzen van €0,60 tot €2,00. In 2024 zal het assortiment uitgebreid worden met ijs van NICE. Dit is ijs zonder toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

De stortplaats voor chemisch toilet is midden op de camping en makkelijk toegankelijk, hier is ook de put voor lozen van vuilwater voor campers en een kraan om vers water aan te vullen.

Chemisch toilet en vuil water

Midden op het kampeerterrein en aan de rand van de parkeerplaats staat een stenen gebouw waar u uw chemisch toilet cassette kunt legen en schoonspuiten.
Naast het gebouwtje is de put waar een camper zijn vuil water kan lozen en een kraan waarmee de watertank gevuld kan worden met drinkwater.

Een wasserette met een professionele wasmachine en droger, maar ook een losstaande centrifuge voor de handwasjes.

Wasserette & Koelkast

De wasserette die in het kleine toiletgebouw bij de receptie staat, bevat een professionele wasmachine en droger. Beide werken op euromunten en het wasmiddel is gratis bij de receptie af te halen.
Voor een handwasje staat er ook een losse centrifuge.

In de wasserette staat een grote koel/vrieskast, deze is door onze gasten gratis te gebruiken.

Afval wegbrengen in de milieustraat tegenover de receptie. Afval wordt bij Buitenduin maximaal gescheiden.

Afval

Afval wordt al bijna 40 jaar gescheiden op Kampeerterrein Buitenduin. De milieustraat tegenover de receptie is dan ook zo ingericht dat ook onze gasten hier graag mee werken. In de Camping Comfort app staat onder faciliteiten precies wat er in onze regio in welke kleur bak gegooid mag worden.
Zelfs batterijen, kleine elektrische apparaten en klein chemisch afval kunt u hier achterlaten.
Heeft u grotere stukken zoals een (voor)tent, stokken of kastjes? Deze kunt u zelf in Schoorl bij de gemeentelijke werf brengen.

Boeken en tijdschriften bibliotheek, leen een boek of zet uw uitgelezen boek erin voor de volgende gast.

Bibliotheek

Tegenover de receptie is er een bibliotheek waar u boeken kunt lenen of achterlaten. Tijdschriften, Donald Ducks en Tina’s zijn er ook. Heeft u uw tijdschrift van huis uit? Gooi hem dan niet bij het oud papier maar leg hem in de bibliotheek!

In de wasserette staat nog een kast met Engels- en Duitstalige boeken.