Mooiste ligging

Restaurant TIB

Vanaf april 2023 is er op Kampeerterrein Buitenduin een klein restaurant. Restaurant TIB is 4 dagen per week geopend geopend voor ontbijt (op bestelling), koffie met gebak, een hapje & drankje en diner.

Ingrid, de chef-kok heeft tussen 2019 en 2022 haar koksopleiding afgerond terwijl zij werkte bij de Restaurant De Viersprong in Schoorl. In Restaurant TIB probeert zij zoveel mogelijk te werken met verse producten en producten die een zeer kleine ingrediëntenlijst hebben. Hierdoor is zij ook goed op de hoogte van de verschillende allergenen in de gerechten die zij maakt.

Restaurant TIB schenkt heerlijke Italiaanse koffie van Lavazza met daarbij huisgemaakt gebak en gebak van de Echte bakker Mol.

Wij hopen met een kleine menukaart met eerlijke producten onze campinggasten te verrassen en een fijne dag te bezorgen.
Op de menukaart hebben we ook gedacht aan de kinderen. Zij kunnen aangepaste porties krijgen van de gerechten op de menukaart, maar natuurlijk is er ook patat met een snack en appelmoes.

Eerlijke ‘gezondere’ producten met een kleine ingrediëntenlijst hebben in ons restaurant voorkeur boven de massaproducten. Wij hebben daarom gekozen voor siropen voor lekkere limonades of uitdagende drankjes van SOOF en ijsjes van NICE. Kom eens proeven!

Naast een goede maaltijd is natuurlijk een goed gekozen drank van groot belang. Onze wijnleverancier Pop4Wine uit Schoorl heeft gezorgd voor een kleine maar mooie selectie wijnen die goed bij de gerechten passen.
Drinkt u liever een biertje? Dan hebben wij voor u een keuze uit 5 Tesselaar bieren. Gebrouwen op het eiland Texel met een mooi verhaal bij elk bier.

Actuele openingsdagen en tijden vindt u in onze Camping Comfort app  samen met een up to date menukaart en drankenkaart. U kunt natuurlijk ook informeren bij de receptie of even binnenlopen in het restaurant.

 

Pizza pepperoni, 30cm

Pizza & Patat met snacks

Even geen zin om in ons restaurant te eten, maar ook geen zin om zelf eten klaar te maken?
Bestel dan voor 18:00 uur via onze Camping Comfort app een echte Italiaanse pizza (30 cm) of Patat met een snack.

Voor kinderen is er een kleine pizza!

De bestelling kan tot 18:00 uur afgehaald worden in ons restaurant.

Eet smakelijk!