Mooiste ligging

Kampeerterrein Buitenduin is een kleinschalig en gezellige camping aan zee in Noord-Holland. Geniet van een aangenaam verblijf in de prachtig groene omgeving van de Schoorlse Duinen. Slechts op enkele kilometers van onze camping, tussen Bergen aan Zee en Hargen aan zee, vind je het uitgestrekte strand van Schoorl aan Zee. Terwijl jij geniet van de frisse zeelucht en het ruisen van de zee kunnen de kids op het strand heerlijk veilig spelen. Kom overnachten op een van onze ruime kampeerplaatsen en laat je verrassen door de wonderen van deze kustplaats.

Kamperen aan het strand in Noord-Holland

Altijd al willen kamperen aan het strand in de provincie Noord-Holland? Onze camping aan zee is de ideale uitvalsbasis om Noord-Holland en de omgeving van Schoorl te ontdekken. Het strand ligt slechts enkele minuten van onze camping verwijderd. Bij onze camping geniet je van de zee en het strand in Noord-Holland. Kom kamperen met een tent, caravan of kleine camper op een van de ruim opgezette kampeerplaatsen. Elke dag wordt er vers brood bezorgd door de plaatselijke bakker en kun je genieten van een heerlijk ontbijtje. Ontdek hoe heerlijk kamperen kan zijn!

Behalve genieten van het mooie strand is er ook genoeg te zien en doen in de omgeving. Als echte Schoorlse inwoners weten wij precies wat je niet mag missen! Tijdens je verblijf vertellen wij je er graag alles over.

Ontdek Schoorl aan zee

Aan de hoogste en breedste duinen van Nederland vind je Schoorl aan zee. Op enkele minuten afstand van Schoorl aan zee kun je bij onze camping genieten van een ontspannen kampeerverblijf. De badplaats Schoorl aan zee, met het mooiste bos- en duingebied van Noord-Holland, is enkel te voet of per fiets te bereiken. Dit is voor een Nederlands strand meer dan uniek en zorgt er dan ook voor dat het strand, zelfs op een warme zomerdag, relatief rustig is. Zo kun jij volop genieten van al het mooist wat de Noord-Hollandse natuur te bieden heeft. De ongerepte kust spreidt zich uit over maar liefst drie prachtige stranden met elk een eigen karakter. Op het strand vindt je een relaxed strandpaviljoen waar je kunt genieten van de meest heerlijke versnaperingen. Wie weet zie je nog een zeehond langszwemmen!

Wist je dat alle stranden bij Schoorl aan zee bekroond zijn met een ‘Blauwe Vlag’? Dit is een internationale erkenning voor de inspanningen op het gebied van milieu, veiligheid en hygiëne. Zo ben jij verzekerd van een veilig gezinsuitje.

De Schoorlse Duinen verkennen vanuit Kampeerterrein Buitenduin

Op onze camping overnacht je op loopafstand van de indrukwekkende Schoorlse Duinen. Durf jij het aan om deze duinen te beklimmen? Onderaan de duinen vindt je Buitencentrum Schoorlse Duinen, het startpunt voor een gezinsuitje in de Schoorlse Duinen. Je vindt er interessante tentoonstellingen en je kunt er terecht voor verschillende activiteiten. Ga op pad met de boswachter tijdens een excursie of laat de kids tijdens speelse activiteiten kennis maken met de natuur van de Schoorlse Duinen. Zo is er voor de kinderen een blote voetenpad om de natuur op een bijzondere manier te ervaren. Of beleef allerlei avonturen tijdens een tocht op het kabouterpad. Weten jullie alle kabouters te vinden? Kortom, de perfecte locatie voor een tof gezinsuitje!

Wist je dat tegenwoordig de Schoorlse Duinen behoren tot Nederlands hoogste duingebied? Een eeuw geleden was het nog één grote zandbak. Nu vind je er tientallen vogelsoorten, groeien er de mooiste planten en worden er nog regelmatig nieuwe diersoorten ontdekt.

Een onvergetelijke vakantie in Noord-Holland aan zee