Mooiste ligging

Midden in de Noord Hollandse duinen vind je De Witte Tent. Hier vinden in de zomervakantie de meest spetterende activiteiten voor jullie kinderen plaats. Wat dacht je van een potje volleybal, bingo of een spannend nachtspel voor tieners of knutselen en een mooi verhaal voor de kleinsten.
Even weg zonder de kinderen? Drink eens een kopje koffie in één van de gezellige restaurantjes in het dorp, terwijl jullie kinderen en tieners in de Witte Tent genieten van toneel, muziek, sport, gezelligheid, verhalen en knutselwerkjes.

Bijna alle activiteiten zijn vrij toegankelijk. Dat komt omdat zeven kerken uit de omgeving de Witte Tent sponsoren en christelijke jongeren zich belangeloos voor dit project inzetten.

De Witte Tent wil graag dat alle mensen zich welkom en veilig kunnen voelen bij elkaar. Een plek waar je welkom bent zoals je bent, omdat wij geloven in een God bij wie je mag komen zoals je bent.

Ben je benieuwd?  Kom gerust langs voor een kop koffie en kijk op de website of Facebook voor de datums en activiteiten.

Je kunt ons vinden vlakbij de prachtige duinen van Groet daar waar de Heereweg en de Jaagkade elkaar raken. Wanneer u de Heereweg volgt richting Camperduin en bij “De Bokkensprong” de bocht naar rechts neemt, staat de Witte Tent aan uw rechterhand in de volgende scherpe bocht naar links.