Jullie vakantie start bijna!

Persoonlijk contact met onze gasten is belangrijk voor ons en wij brengen onze gasten dan ook zelf naar de juiste plaats.  Op de dag van aankomst is de receptie vanaf 14:00 uur klaar voor jullie ontvangst en kunnen zij u inchecken en naar de juiste plaats begeleiden.

Indien u, van te voren, een vroege incheck heeft bijgeboekt, kunt u arriveren op de tijd die op de bevestiging is aangegeven.

Verder op deze pagina vinden jullie 4 tips om goed voorbereid naar ons kampeerterrein te kunnen reizen.

Routebeschrijving naar de camping via de Damweg, Laanweg en Molenweg.

Tip 1, Route

Als je vanaf de N9, afslag Schoorl neemt, rijd je bij de rotonde rechtsaf de Damweg op. Deze weg gaat rechtdoor over in de Laanweg. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf de Molenweg in. Het is smal maar gelukkig eenrichtingsverkeer. Vóór de molen ga je rechtsaf en gelijk links, je staat dan voor de slagboom van het kampeerterrein. Als u €2,00 inwerpt kan je het parkeerterrein oprijden. (deze €2,00 krijgt u bij inschrijving terug)

De receptie van Kampeerterrein Buitenduin in Schoorl is het kleine gebouwtje naast de stolpboerderij, vanaf de parkeerplaats aan de overkant van de weg.

Tip 2, Aanmelden bij receptie

Meld je aan bij de receptie, het kleine huisje (foto) naast de Stolpboerderij. Tref je hier niemand aan, druk dan op “Campingbel” tot hij klingelt. De bel is een intercom, zo kunnen wij jullie gelijk te woord staan. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe om jullie plaats aan te wijzen en de inschrijving compleet te maken.

Heb je vertraging onderweg en wordt de aankomsttijd later dan 20:00 uur? Bel ons even, dan houden wij er rekening mee.

Mat-Tenttapijt dat is toegestaan bij kampeerterrein buitenduin

Tip 3, Grondbedekking

Ons gras willen wij graag zo lang mogelijk in het seizoen mooi groen houden, daarom is plastic, worteldoek, geweven mat en/of dekzeilen NIET toegestaan in de voortent of onder een tent. Alleen een DOORGROEI mat of tenttapijt (zie foto) mag gebruikt worden. Heb je dit niet mee, kan je bij ons een mat huren voor €5,00 per week.

Camping app voor gasten, alle informatie van camping en omgeving in 1 app.

Tip 4, Camping Comfort app

Als je van te voren onze Camping Comfort app download kan je alle activiteiten bekijken die er op of rond de camping te doen zijn. In de app vind je ook informatie over de camping, huisregelement, regio, winkels en restaurants in de buurt. Je kan zelfs al broodjes bestellen voor de eerste ochtend.